Bejelentés


CoopGames


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.Hírek
Borderlands !

Új kiegészítő jelent meg, melynek neve: Claptraps New Robot Revolution !!! Mostmár a kis robotokat is írthatjuk tonna számra ^^

tovább >>


Új menü

Ebben a menüben elolvashatod, hogy milyen programra van szükséged a játékokhoz és, hogy hogyan üzemelheted be. Jelenleg a HAMACHI van kész. XP és WIN7 beüzemeltetést tartalmaz.

tovább >>


Borderlands és Commandos II

Immáron 3 játék információi elérhetők.

tovább >>

AlapLap


Ezt az oldalt azért hoztam létre, hogy másoknak ne kelljen annyi időt belefektetnie abba, hogy szabadidejében olyan játékokat keres, amiket barátaival kooperációs módban (a játék kampányát több személyesen) tudna játszani.

Minden CO-OP játéknak, amit sikeresen működésre bírtunk fenn lesz, hogy honnan szedheted le, illetve, hogy mi kell ahhoz, hogy működjön a multiplayer része. Valamint játékismertetőt is írok hozzá és videó linket, hogy tudd, megéri-e kipróbálni avagy sem.

Honlap létrejött: 2010.05.31


Üzenetküldés
Itt írhatsz nekem privát üzenetet. Ha nem adsz meg e-mail címet, akkor nem fogom tudni, hogy ki vagy te, szóval megmarad az inkognítód. Ezen esetben, ha olyat írtál, választ nem fogok tudni írni.

E-mail címed:
Szöveg:Üzenőfal


Név:

Üzenet:Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!